Junioritoiminta


                                                                                                                 25.10.2017

Tue junioritoimintaamme ja tilaa syksyn ja talven kylmään Ullmaxin merinovillaisia ja teknisiä aluskerrastoja, sukkia, pipoja ym.! Juniorit saavat kaikista tämän kuvakkeen kautta tehdyistä ostoista 15% osuuden. Klikkaa kuvaketta, selaile tuotteita ja tilaa itselle tai lahjaksi!

 

_______________________________________________________________________

Junioriasioissa ota yhteyttä: juniorit@liigariento.org

_______________________________________________________________________

                                                                                                  päivitetty 18.8.2017

Riennon junioritoiminta alkoi vuonna 2015 Liiga-Riennon Pojat pelaa -hankkeen käynnistämänä. Hankkeen tarkoituksena on kasvattaa lentopallon junioriharrastajamääriä perustamalla uusia joukkueita sekä lisätä lajin yleistä tunnettavuutta kiertämällä kouluja lajiesittelyitten merkeissä Joensuun ydinalueella ja maakunnissa.

Kaudella 2016-2017 Riento juniorit pelasivat E- ja D- poikien sarjoja kahden joukkueen voimin harjoitusten pyöriessä pari kertaa viikossa läpi vuoden. Näillä joukkueilla kävimme Vantaan Power Cupissakin kuluneena kesänä 2017. Osallistumme myös joensuulaiseen Matala kynnys -toimintaan, jonka kautta lentopalloharrastusta pääsee helposti kokeilemaan. Seuran harjoitusvuorot on tällä hetkellä suunnattu alakouluikäisille pojille, mutta tulevina vuosina myös tätä vanhemmille junioreille.

Kaudella 2017-2018 Riento Juniorit pelaa seurayhteistyön myötä nimellä Karelian Hurmos. Syksyn treenikausi alkaa 5.9.2017 ja kaikkiin ikäluokkiin mahtuu vielä mukaan! Erityisesti F-juniorit kaipaavat muutamaa vahvistusta joukkueeseen ikäluokasta -09, -10 tai -11.  Alempana lisää tietoa vuoroista sekä kuulumisia ja kuvia! 

_______________________________________________________________________

                                                                                                päivitetty 25.10.2017

HUOM! Syksyn harjoitusvuorot pyörähtävät käyntiin 5.9.2017! Halutessasi mukaan ota yhteyttä: juniorit@liigariento.org  

 

Kauden 2017-2018 vuorot Niinivaaran urheiluhallilla Vakkosalmenkadulla 5.9. alkaen:

tiistai 17.00 - 18.00 F- ja E-pojat, 18.00 - 19.30 D-pojat

keskiviikko 16.30 - 17.30 F- ja E-pojat

torstai 16.30-18.00 F- ja E -pojat, 18.00 - 19.30 D-pojat

 

F-pojat: 2009, 2010 (ja 2011) syntyneet

E-pojat: 2007 ja 2008 syntyneet

D-pojat: (2004), 2005 ja 2006 syntyneet

Harkkoihin mukaan sisäliikuntavaatteet, mielellään sisäpelikengät sekä juomapullo. Polvisuojat voi hankkia myöhemmin.

Ota yhteyttä: juniorit@liigariento.org

Matala kynnys -vuorot

Matala kynnys -lentopallokerho pidetään keskiviikkoisin ajalla 6.9. - 11.10.2017 klo 16.30-17.30 Niinivaaran urheiluhallilla. Lämmittely ja osa harjoituksista tehdään yhdessä F- ja E-poikien kanssa, jolloin mahdollisiin uusiin joukkuekavereihin pääsee tutustumaan heti. Kerho on tarkoitettu 6 -12 -vuotiaille lapsille, jotka haluavat päästä kokeilemaan lentopalloa. Ilmoittautumiset sekä lisätiedot osoitteessa: www.matalakynnys.fi

Matala kynnys -kerho on tältä syksyltä päättynyt ja sen osalta jatkamme taas tammikuussa! Kiitos syksyllä osallistuneille!:)

 

 

Kuulumisia ja kuvia

Turnaukset alkavat

Kohta alkaa junnujen kausi! D:llä jo tulevana sunnuntaina (29.10.) Ylämyllyllä ja F:llä ja E:llä viikkoa myöhemmin 5.11. kotiturnauksella. Huomiseksi on sovittu harjoitusottelu Jujun tyttöjä vastaan, katsotaan miten joukkueiden käy!

Kausi purkissa, Poweria odotellessa...

Kausi on nyt ohi ja takana on 16 junnuturnausta, joista 3 järjestettiin itse! Viimeiset junioriturnaukset pelattiin huhtikuussa Savonlinnassa ja Kiteellä. Juniorit ovat kehittyneet kauden aikana ja viimeisessä D-poikien turnauksessa nähtiin jopa hypäreitä (jokunen vieläpä onnistui!), kun syksyllä lähdettiin alakautta syötön opettelusta liikkeelle. Allekirjoittanut ei muista D-juniori-iässä edes ajatelleensa hypäriä ja hyökkäykset olivat kaikilla pääasiassa sormilyöntejä. Että on niistä ajoista näköjään menty eteenpäin.

Huhtikuun lopulla Liiga-Riento juniorit järjestivät myös ensimmäisen aikuisille tarkoitetun lentopallotapahtuman, Huhtiturnauksen. Turnaus järjestettiin Enon urheiluhallilla ja joukkueita oli yhteensä 11; miesten sarjassa 5 ja naisten sarjassa 6 joukkuetta. Päivä onnistui kivasti, suuret kiitokset kaikille osallistujille ja tervetuloa ensi vuonna uudestaan! :)

Junioreitten kanssa jatketaan vielä harkkoja viikon ajan kauden päättäjäisiin saakka, minkä jälkeen pidetään pieni tauko. Ennen Poweria käymme harjoittelemassa ulkona ja kesäksi siirrymme hiekalle treenaamaan. Uudet juniorit ovat tervetulleita myös kesän harjoituksiin! Alla muutamia kuvia keväältä :)

 

E-pojat opettelivat turnauksissa myös kirjurointia ja pisteenlaskua.

 

Niinivaaran turnauksessa 13 E-ikäisten joukkuetta, pikkusen porukkaa!

 

D-poikien vikaan turnaukseen lähdettiin tasakentällisellä E-poikavahvistuksen turvin. Peli kulki hyvin ja kausi päätettiin voittoon :)

 

Jihuu, E-pojille taisi tulla voitto! Kiteellä oli pelaamassa 5 E-poikaa ja pelejä oli neljä. Hyvin jaksettiin loppuun saakka.

 

Huhtiturnauksessa kolmanneksi sijoittunut Team Vainikainen tsekkailemassa palkintoa, joka perinteisen pokaalin sijaan oli ajankohtaisesti biojäteastia. Ilmeistä päätellen pytyn sisältö oli mielenkiintoinen :D

Miesten sarjan voittoon ylsi puhtaalla pelillä TakaIsku, jossa kontiolahtelaisten lisäksi pelasi Riennon valmentaja Jani Säisä sekä kapteenina Riennon kasvatti Jani Hassinen.

 

Naisten sarjan voittaja oli Lentisleidit, jossa pelasi muun muassa entisiä Prihattaria. Loppuottelussa Jujun naisista koottu joukkue Halinallet antoi voittajalle hyvän vastuksen.

 

 

Vuoden 2017 ensimmäinen turnaus Reijolassa 15.1.

Sunnuntaina 15.1. pelattiin E-junioreitten tiikeriturnaus Reijolassa. Turnauksessa oli peräti 12 joukkuetta, joilla kullakin oli 3 peliä. Kevään sarjassa on helpotetut säännöt; syöttöviiva on lähempänä ja toinen kosketus saa olla koppiavusteinen. Riento pelasi turnauksen neljällä pelaajalla ja pojat jaksoivat hienosti rutistaa vielä viimeisenkin pelin ja vieläpä nousta tappioasemasta koko pelin voittoon. Syksystä on kehitytty ja kentällä näkyi kivasti liikettä, yritystä ja onnistumisia. Päivän saldona kaksi voittoa (2-0 ja 2-1) sekä yksi tappio (0-2). Alla pari kuvaa.

 

Oma syöttövuoro.

 

Jipiii! Me voitettiin! :)

 

E-joukkue + apuvalmentaja.

 

 

D-poikien syksyn lopputurnaus Joensuussa 18.12.

Riennon D-pojat sijoittuivat syksyn Idän sarjan 1-lohkon lopputurnauksessa sijalle 4/6. Tämä paikka heltisi neljällä voitolla kymmenestä pelistä. Tämän päivän saldo oli kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Joukkue on kehittynyt alkusyksyyn verrattuna ja tänäänkin nähtiin hienoa taistelua ja syöksymisiä. Viimeisessä pelissä nähtiin huikea jääkaudesta sulaminen, kun joukkue taisteli tiensä 2-0 voittoon toisen erän 10-18 ja 19-23 tilanteista.Tästä on hyvä lähteä kehittämään peliä!

 

E-poikien syksyn lopputurnaus Polvijärvellä 3.12.

E-poikien viimeinen turnaus tämän syksyn osalta pelattiin Polvijärvellä, jossa meillä oli kolme peliä. Kaksi ensimmäistä peliä meni oikein hienosti ja tasaisesti, toisessa pelissä irtosi kauden ensimmäinen voitto! :) Viimeisessä pelissä ei sitten jaksettukaan, liekkö kaikki voimat menneet voittamiseen, kuten eräs vanhemmista arveli. Keväällä pelit jatkuvat Pohjois-Karjalan alueella Tiikerisarjassa.

 

D-poikien turnaus Pieksämäellä 26.11.

Aamulla lähdettiin klo 7 ajelemaan kohti Pieksämäkeä. Päivän aikana oli kolme peliä, joista yksi voitto ja kaksi tappiota. Partiota vastaan oli kyllä tasainen kamppailu, olisi voinut käydä toisinkin päin, nyt kävi näin ja hävittiin molemmat ottelut heitä vastaan. Piristystä päivään toi kuitenkin viimeisen pelin voitto, päästiin hyvillä mielin syömään :)

 

E-poikien turnaus Kuhmossa 12.11.2016

Tänä viikonloppuna oli ensimmäinen varsinainen pidempi turnausmatka, jolle sitten lähdettiin yhteiskyydein ja reissussa oltiin koko päivä. Pelejä oli kolme ja tällä kertaa Riennolla oli peräti kuusi pelaajaa mukana. Kehitystä edelliseen turnaukseen verrattuna oli nähtävissä ja erityisesti ensimmäinen peli oli jännittävän tasainen. Voittoa ei kuitenkaan vielä tullut, kokemusta sen sijaan kylläkin. Kotimatkalla pysähdyttiin syömään yhdessä ja juttelemaan päivän kokemuksista.

Peli käynnissä!

Piste!

Kaikki seurasivat tarkasti palloa.

Pelit ohi, joukkuekuva. Ylhäältä alas, vasemmalta oikealle: Jasperi, Matti, Konsta, Eetu, Leevi, Eelis. Kiitos turnauspäivästä kaikille siihen osallistuneille!

 

D-poikien ensimmäinen turnaus 5.11.2016

Tänään pelattiin syksyn ja rientolaisten ensimmäinen D-poikaturnaus. Turnauksen järjestäjänä oli Kontiolahden Isku ja pelipaikkana Lehmon koulu. Joukkueita oli kuusi. Tässä turnauksessa Rientoa vastassa olivat Outokummun Partio, Pieksämäen Tsemppi sekä East Volley.

 

 

Pelikentälle pääsyä odottelemassa. Kaikki viisi Riennon D-poikaa pääsivät osallistumaan turnaukseen. Hyvä! Joukkue on muodostunut pääosin alkusyksyn aikana ja viimeisin pelaaja liittyi riveihin viime viikolla.

 

Pojat pelasivat koko turnauksen hienosti toisiaan kannustaen ja pääsivät hyvin peliin mukaan. Paljon oli tasaisia eriä ja mahdollisuudet voittoon olivat olemassa. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua seuraavaa turnausta varten. ROKA!

 

Jipii! Viimeisestä pelistä napsahti 2-1 voitto! Hienoa pojat! :)

 

Joukkuekuva turnauksen päätteeksi. Ylhäältä alas, vasemmalta oikealle: Riku, Samuel, Vili, Paavo, Marek. Kiva päivä oli, kiitos kaikille osallistuneille! :)

 

 

Edustuspelaajia harkkavierailulla 13.10.2016

Ville, Nelson ja Fabe tulivat vetämään harkkoja ja tsekkaamaan mitä sitä onkaan opittu sitten kesän. Samoissa harkoissa kävi myös PKO:n kuvaaja, joten videota odotellessa!

Nostoapu. Verkon laitto ei ole ikinä ollut näin helppoa!

Lopuksi pelattiin kahdella kentällä. Tämän jälkeen edustuspelaajien piti lähteä omiin harkkoihin ja me jatkettiin vielä tunnin verran pelillisiä harjoituksia. Kiitos vierailusta!

 

 

E-junnujen turnaus Rantakylässä 8.10.2016

Liiga-Riennon eka turnaus ikinä! Fred veti koko porukalle (4 joukkuetta) alkulämmittelyt teknisen palaverin aikana ja sen jälkeen pääsi vielä kirjuroimaan :) Kiitos Fred!

Tämmöisellä kokoonpanolla vietiin turnaus läpi! Aluksi kaikki oli uutta ja jännittävää, mutta viimeisessä pelissä saatiin jo peli kunnolla käyntiin ja hymy kaikkien huulille :) Kiitos kaikille osallistuneille joukkueille, valmentajille, kannatusjoukoille sekä talkooväelle!

 

Harjoituspeli Liiga-Riento - SurVo 25.8.2016

Pallopojat tutustumassa tilastointiin ennen pelin alkua.

 

Eka kerta pallopoikana! Sisälle kuulutusta odottelemassa.

 

Vieraita harkoissa! 15.8.2016

Fred, Nelson, Antti ja Hiago tulivat vierailulle treeneihin. ROKA!

 

Hiha- ja sormilyöntiä.

 

Tekniikkaopetusta.

 

Tutustuminen ulkokenttiin 22.5.2016

Hieno sää sattui tutustumispäivälle. Tästä alkaa kesäreenit hiekalla!

 

Kevät 2016

Salitreenit. Tässa samassa lohkossa jatketaan nytkin (syksy 2016) harjoituksia!