Tulevat ottelut

Liiga Riento 0 - 0 Vierasjoukkue
16.4.2016 - 18:00 Urheilutalolla

Ajankohtaista


26.5.2016 21:02 -- uutinenLIIGA-RIENNON HUUTOKAUPPA 28.5.2016 21.5.2016 09:28 -- uutinen

Muistattehan, että viikon päästä 28.5 huudetaan Sähkö- Saarelaisella Kuurnankatu 49 klo 10.00. Tuotto menee lyhentämättömänä Liiga- Riennon hyväksi.
On moottoripyörää, on autoa, on venettä, on ruohonleikkuria, on kahvatraktoria, on kaivon pumppua, on maastopyörää, on grilliä, on moottorisahaa, on pihakiviä, on sähkötarvikkeita ja paljon muuta.
Pihalla myös maha täyteen kanawokilla, makkaroilla ja kahvilla ja pullalla.
Samalla voit jututtaa myös pelaajia!

Nähdään tuolla ja huudetaan!
Pistetään tämä jakoon, jotta mahdollisimman monella olisi tilaisuus huutaa!


Petteri Penttinen ei jatka, Liiga- Riennolle uusi passari 20.5.2016 07:56 -- uutinen

 

Viime kaudella Rientoon siirtyi kesken kauden Maaningan Mahdista kokenut passari Petteri Penttinen ja tämä piristi selkeästi Riennon otteita liigassa. Molemmilla osapuolilla oli tahtotila jatkaa sopimusta, mutta Kuopioon asettuneen Petterin perhe-elämä vaati jäämisen savon maalle. Seurajohto teki näin ollen päätöksen, että sopimuspassari Tuomas Karjalaisen aisapariksi haetaan Petterin kaltaista vahvaa passaria. Etsintöjen jälkeen saamme passarin samban, auringon ja jalkapallon kotimaasta Brasiliasta.

”Valitsin pelaamisen Suomessa, koska teillä on hyvä lentopalloliiga, missä pääsen kehittämään taitojani ja pelaamaan korkealla tasolla. Toisekseen Suomella on hyvät lentopalloperinteet ja ihmiset suhtautuvat urheiluun intohimolla kuten itsekin”, kertoo uusi passari Hiago Garchet.

Hiago Garchet tulee Belo Horizontesta Minas Geraisin osavaltion pääkaupungista. 23-vuotta täyttävä, 198 cm pitkä Hiago on passari, joka aloittaa Riennossa ammattilaisuransa, mutta on kuitenkin jo pelannut urallaan kotimaansa ulkopuolella.

Garchet aloitti lentopallon pelaamisen 10-vuotiaana ja pelasi pitkään erittäin perinteikkäässä Brasilialaisessa Minas Tenis lentopalloseurassa. Ura jatkui USA:ssa, kun hän siirtyi pelaamaan Ball Staten yliopistoon Jenkkeihin (NCAA D1). ”Odotan innolla ensimmäistä ammattilaisvuottani Riennossa ja haluan auttaa joukkuetta kohti kärkisijoja tulevalla kaudella. Työskentelen kovasti ja teen parhaani uskoen, että tulen kasvamaan ja kehittymään pelaajana”.

“Brasiliassa lentopalloa pelataan luovemmin. Passarit pyörittävät peliä monin tavoin, kun taas USA:ssa peli on hieman ennalta-arvattavampaa”, Garchet analysoi aiempien lentismaiden eroja.

Garchet kuvaa itseään puheliaaksi, energiseksi ja tunteikkaaksi pelaajaksi, joka tykkää pitää hauskaa kentällä. “Passarin etsimiseen ulkomailta käytettiin poikkeuksellisen paljon aikaa. Kartoitimme varmasti noin 15 eri vaihtoehtoa ja Hiago muotoutui ajatuksissamme hiljalleen ylivoimaiseksi suosikiksi. Tyytyväinen pitää siis olla, että mies tänne saatiin. Tämä energinen pelaaja tuo varmasti tarvittavaa sykettä joukkueellemme ja se näkyy luonnollisesti myös yleisölle”, valmentaja Säisä pohtii tyytyväisenä.  

Suomesta Garchet tietää, että ihmiset puhuvat suomen kieltä, pääkaupunki on Helsinki ja siellä on todella kylmä. Perhe miettii mahdollisuutta tulla vierailemaan Suomessa ja tutustumaan suomalaiseen kulttuuriin. 

Toivotetaan uusi passarimme lämpimästi tervetulleeksi Suomeen ja Joensuuhun! 

Bem- Vindo Hiago! 


Bom dia! Joukkueen passariosasto on selvillä! 19.5.2016 15:57 -- uutinen

Nyt on päivä # vimosenpäälle! Huomenna heti aamusta lisää pelaajauutisia. Joukkueen passasriosasto on selvillä.

 


Tietoja Seurasta

Seuran virallinen nimi: Pohjois-Karjalan Liiga-Riento ry

Perustettu: 2009 ("Emoseura" Mutalan Riento 1914)

Slogan: "Heart full of fire!"

Kotikaupunki: Joensuu (FIN), asukkaita noin 73 000

Halli: Joensuun Urheilutalo , kapasiteetti 800

Ensimmäinen kausi Lentopallon SM-liigassa: 2009-2010

Puheenjohtaja: Matti Vänskä


Kuvagalleria

Tulossa pian.